Grisejda Myslimi: Nga Vlora e pavarësisë nis uragani i fitores së madhe të LSI

53
Sigal

Kandidatja e LSI në Vlorë, Grisejda Myslimi ka publikuar fotot më pikante pas takimit madhështor të LSI sot në këtë qytet.
Myslimi shprehet se nga Vlora do të nisë urgani i fitores së LSI.
Mesazhi i kandidates së LSI në Facebook:
“Nga Vlora e Pavarësisë, nis uragani i pandalshëm i FITORES SË MADHE TË RINISË dhe LSI-së më 25 prill!🌹
Besimin e të rinjve do ta shpërblejmë duke mbajtur fjalën e dhënë, duke qenë zëri i Vlorës në Parlament dhe duke ju shërbyer të gjithë vlonjatëve në qeverisje!
VLORA VOTON LSI!🌹 VLORA VOTON NUMRIN 6️⃣!
VLORA VOTON RININË! 🌹
VLORA VOTON PËR VAJZAT E SAJ!🌹
VLORA VOTON SHPRESËN!🌹
VLORA VOTON TË ARDHMEN! 🌹”.