30 qershori/ Një vëzhguese e ODIHR në zyrën e Klement Zgurit

335

Një përfaqësuese e Misionit të Vëzhguesve Ndërkombëtarë të ODIHR shkon në zyrën e kryetarit të KQZ, Klement Zguri.

Mësohet se, takimi mes tyre u përqenduar tek ecuria e procesit zgjedhor dhe procesit të numërimite të votave. Takimi vjen para raportit paraprak që ODIHR pritet të publikojë për votimet e 30 qershorit.

Gjatë ditës së sotme KQZ-ja është vënë në shënjestër nga PD dhe LSI-ja, të cilat e kanë akuzuar si institucion të mbushur me kamikazë dhe që kanë manipuluar pjesëmarrjen në votimet e 30 qershorit.