Kastriot Islami: Rama kundër dëshirës popullore: “Shqipërinë si e gjithë Europa!”

334
Rama prej më shumë se 11 vjetësh bllokon dhe pengon integrimin e Shqipërisë në BE, një dëshirë masive shqiptare e shprehur me zë të lartë që në 1991… Madje për shkakun e tij, Shqipëria ka rrëshqitur në rënditje pas Serbisë dhe Malit të Zi..ndërkohë që para 2008 ishte para tyre… E prap nuk i del inati… Vazhdon të konfrontohet me BE për pushtetin e tij personal, për mandatin e tij të tretë…duke refuzuar të respektojë mesazhin e lidershpit europian për zgjedhje të lira e të ndershme…!
Sigal