Dritan Kaba: Humori i zyrave te PD!

102
Humori i zyrave te PD!
Shkojne ne Gjykate Kushtetuese per nje komision parlamentar, qe si çdo komision eshte nje bujurdi llafesh pa asnje vlere.
Nga 35 ligje dhe koncensione antikushtetuese qe kane te bejne direkt
Me ekonomine,
Me parate e shqiptareve,
Me lirine e tregut,
Me konkurrencen e drejte,
Me ligjishmerine,
Me Kushtetuten,
Me kapjen mafioze te tregut
ZERO PADI NE GJYKATEN KUSHTETUESE!
Kjo eshte loje hapa dollapa, per te mos e gjetur ate qe eshte fshehur mbrapa!
Po luajne me padi fake pa asnje interes publik, duke mbuluar ate qe eshte realja: Djegia e afateve kushtetuese te ankimimit.
Sigal