Anika Dokle ironizon G7: Futini në b*** anijet luftarake dhe aeroplanmbajtëset!

750
Sigal

Anika Dokle, mjeke, por shumë e njohur për statuset e saj në facebook plot sharm e ironi bashkë, shkruan sot:

G7-ës!

Futini në b*** anijet luftarake dhe aeroplanmbajtëset!

Ironia e saj shkon se shtetet harxhojnë qindra e qindra miliardë dollarë për armatime, por jo kaq për shendetsinë. Dhe para koronavirusit kanë mbledhur bythën krejt liderët botërorë. Sikur gjysma e fondit për armatime botërore të shkonte për shendetsinë dhe mirëqënien e popujve tani as koronavirus nuk do kishte!-nënkupton Dokle me talljen e saj për G7, grupim që nga frika e koronavirusit nuk u mblodh këto ditë, si përherë.

Gara e armatimeve po shkatërron botën dhe jetën e qetë të njerëzimit. Koronavirus nuk po pyet për armatimin e fuqishëm, pasi po vret njeriun, njerëzit.