Ambasadore Yuri Kim: Ju kthjelloftë kisha e Laçit!

357

Yuri Kim nga mediat u informova se kishit vizituar kishën në Laç. Keni bërë mirë. Është një vend tejet interesant. Me siguri teksa e keni vizituar këtë kishë, e keni dëgjuar shpesh formulimin që përsëritet mes njerëzve; Ju ndihmoftë!

  Në rastin tuaj, duhet zëvendësuar folja brenda formulimit dhe duhet thënë; Ju kthjelloftë!

Post Scriptum- Uroj të keni ndezur një qiri dhe të jeni lutur për kthjellimin tuaj.

Sigal