Ylli Dylgjeri: Demokracia zero…

98
Demokracia zero…
Në PD u mbyllën zgjedhjet.
Po në PS do bëhen zgjedhje?
Rama nuk po bën fare zgjedhje në PS!
Ne PS nuk njohim të dytë. As shoku Gramoz në ikje nuk ishte 2-i. Ishte dikur Blushi…kur thuhej se është 1-sh per 2-sh. Iku… Rama mbeti 1-sh. Bën vetëm zgjedhjet elektoralet. Rama vazhdon të drejtojë i vetëm prej vitesh. Eshtë Ai, janë 20 vënde bosh. Një për të gjithë e të gjithë për një!- është parrulla. Nuk ka të dytë. Nuk ka dhe as nuk lejohet fraksion. Kush del kundra përjashtohet, ose deskrititohet në publikun PS, sepse:
-Kryetari të pikturon
-Kryetari të emron.
-Kryetari të shkarkon.
-Kryetari të sfidon.
-Kryetari të ngjall,
-Kryetari të vdes…
E vdiq dhe më pas e ngjalli Fatos Nanon. E ngjalli e
me pas e vdiq Lelin e Vlorës. Shëmbulli i fundi:
Në Vlorë sot mbledhin firma për gjyqin publik, për përjashtim, për vdekjen politike të Tij…në
“Teatrin Petro Marko”.
Kush e ka rradhën?
Në PD
Kryetari Basha udhëheq sërisht i vetëm Partinë Demokratike… edhe kur humbet 5 zgjedhje rradhazi.
Kundershtaret iken. Bejne parti, bejne kakerdhi…
U kërkua me ngulm të bëhen zgjedhjet….
U bënë. Dolen 4 konkuruesit. Dolën kritikuesit. Dolên votuesit. Dolën turbulluesit.
Në fund… përfundoi numërimi. Fitoi Lulëzimi! Nuk ka tjeter! Rezultati: 8 me 2 per Bashën. Basha e mund PD-ne edhe kur ndeshet me PS-ne edhe kur ndeshet vetë me të.
Po Tani?
Të bashkohen te mundurit per luftën e rradhës!
Në LSI
…nuk ka zë, nuk ndihet ende njeri. Analizë e gjate.
Me mire se Une se di njeri. Unë e kam edhe komshi…
Partitë e tjerat
Jane Jenishehret…Po kthejnë leket e fushates.
Votuesit:
Tani relaks. Shohin futboll.
Fituesit nuk gjykohen
Sigal