Ylli Dylgjeri: Doktoresha Najada & Co, në vend të venë vetulla po nxjerrin …veshët!!!

181

Doktoresha Najada & Co, në vend të venë vetulla

po nxjerrin …veshët!!!

Por Ajo duket se është keqkuptuar në thelbin e historisë… Basha deklaroi se janë fshehur vdekjet në morgun e Tiranës. Pra problemi është te morgu dhe raportimet.

“Unë po i bëj thirrje prokurorisë të shkojë në këtë moment në morg dhe të marrë evidencat e plota,

dhe të vërtetojë këtë që po them. Kjo që keni përpara, ka ardhur nga një denoncim që është verifikuar me vdekjet e raportuara dhe vdekjet e vërtetuara në morgun e Tiranës. Vetëm në spitalet Covid, jo atyre

që kanë vdekur në shtëpi. Ne disponojmë edhe

emrat e viktimave. Ndërkohë që në këtë moment

unë kam qindra mesazhe denoncuese nga të afërm

të viktimave, këto nuk janë thjesht numra por janë

jetë njerëzish”, tha Basha.