Bledian Koka: Një flladitje mediatike

83
Ne 60 minuta qe nese nuk jane blere me lek, jane blere me shume lek njeriu qe e ka futur Tiranen ne nje dekadence pa kthim doli e foli i pashqetesuar duke na thene se faturen e ujit qe une e paguaj me te shtrenjte se ate dritave e paskam me te lire se Korca e Pogradeci. Tha se trafiku ne Tirane eshte zgjidhur dhe per kete iu tha dhe bravo me shume se njehere nga ata qe ishin ftuar ta pyesin sipas porosise. Na tha edhe milionat e metrat katror qe ka dhene per lare parate droges ne Tirane jane shtuar per shkak te rindertimit te shkolles “Servet Maci”. Askush se pyet cfare po ben me shtepite e shembura nga termeti qe i nderton nga 1 per show. Apo cilesine kancerogjene te ajrit. Apo faktin qe vetem ne zonen e Shkolles se Kuqe ka dhene 5 leje ndertimi paralelisht ne vetem 1 km katror. Apo faktin qe parkimi ne kete qytet eshte nje luks e shfrenuar…
p.s…Bravo te qofte o cun, qe sle njeri pa blere…