Gërshetat janë gjithmonë një ide e mirë, ne ju sjellim disa sugjerime se si t’i stiloni këtë vjeshtë

181
Sigal

Gërshetat janë një model flokësh i gjithanshëm, i përshtatshëm për të gjitha stinët dhe me pak praktikë mund të bëhen shumë të lehta për t’u realizuar dhe më e rëndësishmja të duken gjithmonë moderne.

Më poshtë ju sjellim disa mënyra të gërshetimit të flokëve që do të jenë aktuale këtë sezon.

Edhe pse gërshetat zakonisht rezervohen për flokë të gjatë, ka opsione si gërshetat “baby” që mund t’i mbajnë absolutisht të gjithë.

Kjo formë ishte ndër të parat që u pranua nga aktorja Margot Robbie në një bob mjaft të shkurtër, dhe gjithashtu nga një prej influencueseve më të famshme në botë, Chiara Ferragni, e cila tregoi të njëjtin version të flokëve të saj në kaçurrelat e saj të gjata blu.

Të ndikuar nga disa tendenca të kohëve të fundit, llojet më të ndryshme të gërshetat kanë fituar popullaritet të madh, qofshin ato më elegante dhe të sofistikuara se ato të një stili të çrregullt “të çrregullt”.

Një nga ato që adhurojnë gërshetat në forma të ndryshme është modelja Gigi Hadid, e cila mund të jetë burimi perfekt i frymëzimit kur bëhet fjalë për këtë model flokësh.

Hadid kishte veshur gjithçka: nga gërshetat e lartpërmendura “baby” që kornizojnë fytyrën, tek një gërsheta në topuz apo gërsheta të vogla të lidhura në bisht.