Cilat janë shenjat më kokëforta të horoskopit

504
Sigal

Gaforrja
Njihet ndryshe edhe si një nga shenjat që ndryshojnë më shumë. Ajo përjeton keqkuptime edhe për shkak se shenjat e tjera nuk ia ndjekin dot ndryshimin e papritur emocional dhe nuk ia kuptojnë si e ka humorin.

Akrepi
E adhuron intimitetin dhe kërkon t`i mbajë informacionet për vete. Të mbështjellë në mister, të lindurit e kësaj shenje e kanë vetë tendencën që të mos kuptohen.

Bricjapi
Nuk kërkon gjithmonë të integrohet. Për këtë arsye, në disa situata mund edhe të mos kuptohet siç duhet nga ata rreth e qark tij që nuk gjenden në një mendim.

Ujori
E sheh botën ndryshe nga të tjerët, idetë e tyre janë zakonisht unike sepse kanë një gjuhë të vetën. Kanë mënyrën e vet të të menduarit dhe nuk i justifikohen njeriu.