Sigal

Cili numër duhet në vend të pikëpyetjes?

Një pyetje e cila kërkon pak përqendrim. Mjafton të zbuloni rregullin që i lidh numrat me njëra tjetrën dhe do të zbuloni kështu numrin që mungon….

E gjetët?
Nëse jo, përgjigjen e keni në foton e dytë.