Sigal

DASHI
Të përgjithshmet: Kjo javë do t’ju ndihmojë të arrini një qëllim që do t’ju japë një kënaqësi afatgjatë dhe ka mundësi të jeni në gjendje të zgjeroni fatin tuaj, megjithëse kjo duket të realizohet përmes mjeteve “sekrete”. Këto mjete ju inkurajojnë edhe pse nga vështirësit që përballoni. Periudha që ka kaluar ju ka bërë që të arrini në fundin tuaj, qoftë emocionalisht apo fizikisht. Tani do të filloni të gjeni metodat dhe burimet e energjisë për t’u rikuperuar. Dilemat emocionale do t’ju shqetësojnë mjaft, veçanërisht ju që keni përjetuar disa vështirësi në këtë fushë. Ai që pati diçka nga e kaluara është shumë i kujdesshëm në të ardhmen.
Parashikimet në dashuri: Është mirë të flisni me partnerin tuaj dhe të mos fshiheni nga situatat dhe ndjenjat që ju shoqërojnë. Nëse kjo që po përjetoni nuk ju bën të ndjeheni mirë është koha për ta ndryshuar. Meqënëse i keni tejkaluar kufijtë tuaj, mendoni për ndryshimin e madh, por pa nxitim. Juve që fati nuk ju ka sjellë ende gjysmën tuaj tjetër, mund të lëvizni bukur dhe të kaloni mirë.
Parashikimet profesionale: Vazhdoni të punoni për të ruajtur gjërat që dëshironi dhe ndiheni se keni nevojë. Fitimet dhe çështjet ju drejtojnë në lëvizje dhe janë një nxitje e rëndësishme për këtë javë. Ka raste që është e mundur të ndieni se puna juaj po ju ngut, por përkundër kësaj ndjesie jeni akoma të përkushtuar ndaj saj. A është pasiguria dhe frika motivi i vërtetë që ju shtyn në këtë qëndrim? Mendoni mirë dhe gjejeni me veten tuaj, në financat ka stopim. Prisni zhvillime të këndshme, mjafton të luani saktë tani.

DEMI
Të përgjithshmet: Këtë javë, iluzionet dhe imagjinata ka shumë mundësi të veprojnë si frenim në zhvillimin tuaj. Ndoshta i përkisni atyre që shohin mundësi të pafundme dhe shanse para tyre, ose mund t’i përkisni atyre që duket se nuk kanë guxim të marrin një vendim personal. Në çdo kategori që i përkisni, me vetëdije dhe thellësi të brendshme, do të gjeni zgjidhjet që kërkoni. Kufizoni reagimet tuaja shpërthyese që krijojnë distanca me njerëzit tuaj të dashur. Kontaktet e përgjithshme sociale nuk do t’ju vështirësojnë, kështu që përqendrohuni në marrëdhëniet tuaja me njerëzit tuaj.
Parashikimet në dashuri: Emocionet këtë javë kanë parakushte që rrjedhin shumë butë dhe me një ndjenjë të pasur. Shijojini ato dhe mos vendosni pengesa mes jush dhe bashkëshortit tuaj. Edhe në qoftë se jeni vetëm këto ditë me Afërditën për të bërë hyrjen e saj tek Virgjëresha mund të jetë shumë e bukur dhe kjo do të lidhet drejtpërdrejt me gjendjen tuaj psikologjike.
Parashikimet profesionale: Në profesionin tuaj bëni një marrëveshje me eprorët tuaj, si dhe vendosni themelin për planet që dëshironi të bëni në të ardhmen. Tani është një kohë e mirë për të zgjeruar dhe për të bërë diçka më të mirë për veten tuaj. Nëse mendoni për një ndryshim të punës, bëjeni!

BINJAKËT
Të përgjithshmet: Fenomenet mashtrojnë! Kjo javë është e lehtë për t’ju tërhequr në përfundime që nuk do të korrespondojnë me realitetin. Kini kujdes me personat që ju rrethojnë, si dhe me situatat që do të zhvillohen në jetën tuaj këto ditë. Çështja e besimit është në sfidë, prandaj mos u tërhiqni nga imazhi dhe ndjenja. Mundohuni të shikoni përtej qartë dhe gjykoni me logjikën tuaj. Vendosja planetare ngadalë do t’ju ndihmojë të sqaroni gjërat dhe të ndiheni më të sigurt për atë që po ju ndodh. Situata të reja, ndryshime, sipërmarrje të reja kanë filluar të ndodhin pas shumë lodhjesh.
Parashikimet në dashuri: Përgjegjësitë që bartni nga fushat e ndryshme të jetës tuaj ju bëjnë të lini pas dore nevojat që ekzistojnë në marrëdhënien tuaj, dhe kështu çështjet e vogla rriten më shumë dhe shkaktojnë tensione joracionale dhe absurde. Ju që shijoni pavarësinë tuaj, mos qëndroni në shtëpi, sepse kjo javë me Afërditën ka të bëjë me hyrjen e saj tek Virgjëresha dhe është e favorshme dhe ju ndihmon të bëni njohje të reja.
Parashikimet profesionale: Gjërat do të jenë pak të ngutshme gjatë javës, pasi periudha duket e qetë, por në rastin tuaj ju nuk do arrini të pushoni nëse nuk jepni veten tuaj më të mirë. Ndershmëria do të jetë e rëndësishme për ju dhe për këtë duhet të siguroheni se jeni duke lëvizur sipas udhëzimeve të saj. Në financat duhet të prisni shfajësimin që vjen dalëngadalë nga kjo javë. Nëse jeni një nga ata që kanë luftuar shumë për të gjetur bilancin, periudha do t’ju shpërblejë. Nëse jo, do të duhet të mendoni dhe të ndryshoni taktikat.

GAFORRJA
Të përgjithshmet: Universi ju shtyn të bëheni më elastik dhe të jeni në mbrojtje. Armiqtë mund të rrinë të fshehur, prandaj dëgjoni instinktet tuaja dhe qëndroni të disiplinuar në programin tuaj. Sa më pak të tërhiqeni aq më mirë do të shkojnë ditët. Interesat tuaja janë nën shqyrtim dhe situatat ju bëjnë të keni durim si opsion i vetëm për të qëndruar në këmbë. Mirëqenia ka nevojë për përpjekje dhe nuk është një ngjarje e rastësishme, prandaj mos i braktisni përpjekjet tuaja, pavarësisht se sa i vështirë është sforcimi juaj. Disa rryshfete do t’ju bëjnë të përkuleni, por ato janë të nevojshme që të mos “thyhen” përgjithmonë.
Parashikimet në dashuri: Në dashuri ka nevojë për sqarime, rregullim dhe organizim. Kjo është ajo që do të arrini me sinqeritet dhe komunikim. Partneri juaj mund të mos jetë i gatshëm t΄ju dëgjojë, por sigurohuni që t’i thoni atij se sa e rëndësishme është për atë që dëshironi të arrini për të dy! Nëse jeni beqarë, provoni të shikoni me sy tjetër ato që kërkoni nga bashkëshorti juaj i ardhshëm, sepse keni ngritur shumë parakrahun dhe në fund jeni në rrezik të mbeteni vetëm.
Parashikimet profesionale: Është një kohë e mirë për të mësuar. Nëse do të ndiqni një seminar, ose ndonjë situatë kjo do t’ju ndihmojë të mësoni dhe të zhvilloheni. Aftësitë tuaja kanë nevojë për zhvillim dhe yjet do t’ju ndihmojnë t’ja arrini. Disa ndryshime në vendin e punës janë gjithashtu të mundura dhe është mirë të shihni se si mund t’i përdorni në vend që të qëndroni kundër tyre. Nëse jeni jashtë punës, një fillim i ri pritet t’ju bëjë të lumtur! Financat tuaja ju kërkojnë të tregoni disiplinë dhe asamble. Sipërfaqësia e së kaluarës nuk falet më.

LUANI
Të përgjithshmet: Lajmi është i mirë për sektorin profesional dhe parashikimet flasin për suksesin ose një fitore të madhe. Një sasi e mirë parash do t’ju nxjerrë nga vështirësitë dhe do t’ju japë shpresa të reja. Megjithatë mirë është të shmangni rreziqet sepse periudha nuk favorizon menaxhimin e tyre ideal. Kushtojini kohë punës dhe punoni me kokëfortësi dhe synim. Punët në pritje që keni në jetën tuaj të përditshme është mirë të mbyllen nëse doni të merrni përsipër të reja. Disa vonesa dhe shtyrje ju kanë lënë mbrapa, kështu që përqendrohuni në detyrimet tuaja dhe do të shihni puzzle të jetës tuaj që vijnë në një seri.
Parashikimet në dashuri: Emocionalisht keni tendencën të ëndërroni dhe idealizoni situatat. Mundohuni të jeni më realist, sepse kjo është mënyra e vetme për të zgjidhur problemet. Gjithashtu, me këtë qëndrim do të jeni në gjendje të përdorni kohën tuaj saktë. Nuk vlen të mbani disa situata të zakonit ose të frikës. Ju që i përkisni beqarëve, java ju ndihmon të shihni zhvillimet në një flirtim që ekziston gjatë kësaj periudhe.
Parashikimet profesionale: Një menaxhim më i kujdesshëm i punëve tuaja profesionale nuk do t’ju bënte keq. Përkundrazi, rekomandohet të jeni në gjendje të mbani ekuilibrin në jetën tuaj të përditshme. Paratë do t’ju shqetësojnë sidomos këto ditë, pasi jeni duke kërkuar alternativa që do t’ju largojnë nga pozita e pakëndshme që jeni në këtë periudhë. Kujdes në personat që ju mbajnë fshehurazi disa fakte ose artikuj për t’ju penguar të merrni pjesë në një vendim.Duhet të jeni i vëmendshëm këto ditë.

VIRGJËRESHA
Të përgjithshmet: Kjo javë do t’ju japë edhe kohën dhe rastin për të rregulluar puzzlet e kaluara. Vetëm sigurohuni që mos e lodhni me qëndrimin tuaj që keni tendencë ta mbani. Projektet që keni bërë për një kohë të gjatë, do të gjeni mënyrën për t’i zbatuar menjëherë duke provuar gëzimin e arritjes. Aktivitetet e reja mund të fillojnë këto ditë, prandaj mendoni për atë që keni lënë pas dhe filloni pa vonesa të mëtejshme. Zbatimi dhe përfundimi do të jenë dy koncepte që do t’ju flirtojnë këtë javë, nëse ato përfshijnë projekte të mëdha ose ato më të vogla. Idetë pioniere do të gjejnë veçanërisht një mënyrë për të lulëzuar! Parashikimet në dashuri: Jepni jetë jetës tuaj sentimentale! Surprizoni partnerin tuaj kështu që mund t’i rregulloni gjendjen shpirtërore dhe ai do t’ju shpërblejë. Java me Afërditën për të bërë hyrjen e saj në zodiak, ju lejon të luani dhe ju ndihmon të jetoni momente të bukura. Ju që jeni beqarë, hapni sytë dhe shikoni rreth jush. Ka interes dhe qëllim të mirë, por nuk i shihni.
Parashikimet profesionale:Keni përjetuar shumë humbje në punë, edhe pse ka të bëjë me punët që shkuan dëm ose me të njejtën punë që e humbët. Pikërisht këto vështirësi kanë krijuar frikë intensive dhe tani duhet t’i menaxhoni duke i kryer ato. Vetëm kjo do t’ju bëjë të ndiheni më mirë dhe të vendosni para iluzionet tuaja të reja. Fati është i favorshëm, por është mirë të mos llogaritet vetëm tek ajo. Siguroni gjithçka që kalon në dorën tuaj. Në financat, punët e lëna në pritje do t’ju ngutin shumë, veçanërisht ato që kanë të bëjnë me ligjin dhe burokracinë.

PESHORJA
Të përgjithshmet: Jeta juaj personale ndikon shumë në jetën e përditshme dhe madje koncepti i shoqërimit do t’ju shqetësojë veçanërisht në një farë mënyre. Mundësitë e vjetra për ndryshim kthehen si në profesionale dhe emocionale. Është mirë të qëndroni serioz për gjërat dhe të mos nxitoheni. Fundjava është shumë e mirë për të menduar dhe komunikuar. Ka lëvizshmëri të fortë në mendjen tuaj ndërkohë nuk ka mundësi që të krijoni ide të jashtëzakonshme për çështje që ju shqetësojnë.
Parashikimet në dashuri: Në dashuri tensioni që bartni brenda jush bëhet i dukshëm dhe ju madje arrini të vendosni partnerin tuaj para jush. Frenoni ndjenjat e zeza që keni dhe mos u bëni të padrejtë! Ju që jeni beqarë, keni nevojë për miq të mirë, prandaj merrni shokun e ngushtë ose partnerin tuaj dhe dilni për të folur dhe për t’u shprehur.
Parashikimet profesionale: Në profesion këto ditë duhet t’i kushtoni vëmendje ndërhyrjes së palëve të treta. Ose ata do të përpiqen të përfshihen në punët tuaja, ose do të ndikojnë në vendimet tuaja për çështjet që thirreni për të bërë zgjedhjet tuaja. Përdorni mendimin tuaj kritik dhe mos refuzoni asgjë nëse nuk jepni kohë dhe nuk shqyrtoni parametrat që e rrethojnë atë. Në financa, ju nevojitet më shumë vëmendje në detaje. Mos bëni lëvizje që nuk janë në përputhje me programimin, sepse nuk do shmangni uljet dhe ngritjet.

Akrepi
Të përgjithshmet: Dhe kjo javë do të jetë mjaft e ngarkuar, pasi vendosja planetare ju shtyn të veproni në çdo mënyrë. Vini në funksion mendjen tuaj dhe mos i lejoni situatat të futen në ritmin e tyre. Vendosni rregullat tuaja, sepse duhet të përdorni më së miri këtë periudhë nëse doni të fitoni dyfish. Impulsiviteti mund të jetë një pengesë në disa raste, prandaj kini mendjen dhe tregoni më shumë disiplinë. Përpjekjet që keni bërë deri më tani kanë filluar të gjejnë një përgjigje pozitive.
Parashikimet në dashuri: Jeni shumë kurioz për partnerin tuaj. Doni të mësoni se çfarë ju bën, të vendosni mendimin tuaj dhe të ndiheni më të sigurt për atë që po përjetoni. Përqëndrohuni përndryshe presioni që ushtroni do e bëjë partnerin tuaj të shpërthejë. Ju që jeni vetëm i keni larguar mendimet e pamenduara dhe jetoni në rrugën që vjen.
Parashikimet profesionale: Kërkoni një ndryshim në punë ose sepse jeni jashtë aktiviteteve profesionale aktualisht, ose për shkak se stanjacioni ka filluar t’ju nervozojë! Cilado qoftë gjendja juaj, sigurohuni që të lëvizni ngadalë dhe metodikisht. Shfletoni opsionet për veprim dhe zgjerim dhe pastaj mund të vendosni. Kujdes nga spontaniteti! Një udhëtim që nuk keni planifikuar do t’ju japë pikë dhe do të përmirësojë reputacionin tuaj. Në financat është e rëndësishme të lëvizni drejt kursimit ose ti menaxhoni ato me kujdes!

SHIGJEARI
Të përgjithshmet: Nëse doni të çlodheni dhe të hidhni ritmet tuaja, atëherë duhet të prisni pak më shumë. Kërkesat në jetën tuaj të përditshme janë rritur për shkak të një ndryshimi të kohëve të fundit. Mbështetja e njerëzve tuaj do t’ju ndihmojë shumë, prandaj është mirë të mos jeni të izoluar në ankthin tuaj. Përveç kësaj, kjo është kundër natyrës suaj. Çështjet e njerëzve tuaj të afërt do t’ju shqetësojnë mjaftueshëm, pasi do thirreni të jepni këshilla dhe të ndihmoni në jetën reale.
Parashikimet në dashuri: Optimizmi, humori i mirë, butësia, ndjenja e lehtë! Nuk ka recetë më të mirë për ta bërë jetën tuaj të ndjeshme sentimentale! Shijoni favorin e planeteve dhe sidomos të Afërditës që do të bëjë hyrjen e saj tek Virgjëresha për aq sa mundeni. Ju që jeni vetëm mos mendoni shumë gjëra në kokën tuaj. Thjesht jetoni atë që jeta ju jep dhe do të shihni që do hiqni qafe konceptet që do të arrini të shihni më mirë rreth jush …
Parashikimet profesionale: Mendoni se jeni në qendër të jetës tuaj. Edhe pse jeni të lodhur gjeni mënyrën dhe disponimin për t’i dhënë një shtysë gjërave. Duhet të bëni një rrugë të re sepse situatat e imponojnë dhe është e kotë të qëndroni në pozicionin tuaj nga reagimi. Shqyrtoni vlerën e parave në jetën tuaj, sepse duket se ju ka mbposhtur obsesioni me këto dhe ju bën shumë të mërzitur!

BRICJAPI
Të përgjithshmet: Nevojat e tua më të thella nuk mund të presin më, kështu që është e kotë të kundërviheni. Faktet do t’ju bëjnë të mendoni pak për veten tuaj dhe t’i jepni shpirtin tuaj ushqimit dhe kënaqësisë. Është e rëndësishme që të dini si ta dëgjoni veten nëse doni të bëni një hap para. Intuita juaj është përmirësuar dhe do t’ju ndihmojë të merrni vendime që keni hezituar deri më tani! Financat ju shqetësojnë mjaft kohët e fundit dhe duket shqetësuar se disa çështje ligjore ju ngutin për zgjidhje. Mos i vononi më!
Parashikimet në dashuri: Në dashuri ekziston një tension relativ, prandaj mbani distancat e sigurisë në mënyrë që të shmangni grindjet. Problemet që keni të dy ju bëjnë më nervoz dhe vendosja e planetit ju detyron të thoni gjëra që nuk i besoni. Ju që jeni vetëm, hapni sytë dhe shikoni më mirë një person që përpiqet t’ju tërheqë. Qëllimet e tij janë të qarta.
Parashikimet profesionale: Disi i parëndësishëm do të jetë programi juaj professional, intensiv dhe i rëndë. Detyrimet janë të shumta dhe duhet të mbështeteni në përvojën për të qëndruar të denjë për rrethanat. Bashkëpunimi do të jetë jashtëzakonisht i dobishëm në çdo nivel. Ndani përgjegjësitë ashtu si mundeni dhe veçanërisht me njerëzit që mund të besoni. Financat janë rritëse dhe sidomos për ju që do filloni një biznes të ri.

UJORI
Të përgjithshmet: Jeta juaj sentimentale dhe xhepi juaj që do ju shqetësojë më shumë se zakonisht. Është koha që të rishqyrtoni disa situata në bazë të ngjarjeve që do të dalin. Çfarë ka rëndësi të madhe atëherë? Në çfarë doni të investoni në të ardhmen? A jeni të mbuluar emocionalisht apo mendoni se duhet të kërkoni diku tjetër? Shumë janë pyetjet, por shumë të rëndësishme. Në të njëjtën kohë, tubimet familjare do të favorizohen, prandaj është një mundësi e mirë për ta ngjallur marrrëdhenien me familjen tuaj.
Parashikimet në dashuri: Emocionalisht do të jeni në gjendje të përballoni pritjet e partnerit tuaj në mënyrë që të mbushni boshllëkun që keni lënë në marrëdhënien tuaj. Bëni më të mirën tuaj dhe krijoni atmosferën, duke e mbushur me romancë! Nëse jetoni përsëri vetëm dhe mendimet tuaja ju mbysin, çlirohuni dhe bëni një shëtitje. Buzëqeshja juaj do ju ndihmojë të joshni dhe të … joshni!
Parashikimet profesionale: Vendosja juaj planetare ju jep mbështetje profesionale dhe do t’ju ndihmojë të gjeni zgjidhjet në problemet që ju shqetësojnë dhe mendimet që ju vënë në dyshim. Zgjidhjet që do t’ju kënaqin nuk do të vonohen, prandaj jepni kohë situatave dhe vetes tuaj. Ekonomikisht shmangni harxhimin që vështirëson vendin tuaj dhe ju nxjerr jashtë programit.

PESHQIT
Të përgjithshmet: Perspektivat që hapen para jush do t’ju bëjnë të lumtur këto ditë. Vendosja planetare ju ndihmon të kuptoni gjërat dhe të shihni të ardhmen përmes një pikëpamjeje më optimiste. Nëse keni disa ide ose ka njerëz që mendoni se mund t’ju ndihmojnë, atëherë kjo periudhë është ideale për t’ju ndihmuar me shfrytëzimet. Cilësia e jetës së përditshme ju shqetëson dhe jeni duke bërë lëvizje të mëdha për ta përmirësuar. Lumturia është më e thjeshtë se sa mendoni.
Parashikimet në dashuri: Java favorizon argëtimin në emocionet. Ka gjendje të mirë, mendja nuk luan lojëra duke ju lënë hapësirë për të shprehur veten me emocion dhe për të parë situatat ashtu siç janë. Bëni marrëdhënien tuaj më të gjallë dhe mos i lini të tretët të përfshihen. Ju që jeni vetëm, kini mendjen, sepse diçka e re fillon dhe nuk e kuptoni ende.
Parashikimet profesionale: E reja dhe joshja do t’ju mbajë të zënë në profesion. Nëse flasim për një punë të re ose një kompetencë të re, do t’ju bëjë të hyni në një lëvizje dhe të lini prapa stagnimit që jetoni deri më tani. Një sfidë e tillë do t’ju ndihmojë të mësoni gjëra të reja, por ju duhet të armatoseni me durim për të mësuar të notoni në diçka të re. Në financat duhet t’i kushtoni vëmendje portofolit tuaj. Ka ulje dhe ngritje që ju largojnë nga programi juaj, kështu që jeni “i gatshëm”!