Prekëse, të moshuarit martohen në spital, pasi burri diagnostikohet me kancer

68

Malcolm Eyles dhe Maureen Blackwell më në fund u martuan pasi kishin kaluar 10 vjet të fejuar.

Dy të moshuarit u martuan në një ceremoni prekëse në spital, teksa Malcolm ishte shtruar për shkak të gjendjes së rënduar nga kanceri.

Malcolm u shtrua në spital një javë më parë për shkak të dhimbjeve të kraharorit, por shumë shpejt e diagnostikuan me kancer.

Ai dhe Maureen vendosën të mos linin më asnjë sekondë të kalonte dhe të martoheshin në këtë moment prekës për këdo që e përjetoi.