Pamjet më mahnitëse nga savana

280

Jeta në savanë mund të jetë dramatike, e frikshme dhe tronditëse – siç tregon kjo seri imazhesh të mahnitshme.

Ata kapin momente, duke përfshirë një luan që kërcen në një gjirafë, ndërsa ajo përpiqet të mbrojë të voglën e saj, si dhe një luaneshë që udhëheq këlyshët e saj të lezetshëm në një shëtitje dhe një leopard që kërcen nga një pemë

Fotografitë mahnitëse janë tërhequr nga udhëzuesi i fituesve të safarit James Nampaso, i cili punon në Olare Conservancy në Kenia.

Image

Image

Image