Pamje mahnitesë nga një dron që ndjek një tornado

589
Sigal

Një dron ka ndjekur për disa minuta një toranado të vogël teksa kalonte në fushat e Sulphur në Oklahoma dhe pamjet duken mahnitëse.

Video u xhirua nga Brandon Clement një gjuetar stuhish.

‘Nuk ishte një tornado shumë e fortë dhe nuk bëri dëm’ është shprehur Brandon Clement për Washington Post.