Ekziston një fakt që nuk mund të mohohet. Pavarësisht se mund të ju duket e pabesueshme, kjo është një e vërtetë e patjetërsueshme.

Kandili i detit dhe karavidhet konsiderohen biologjikisht të pavdekshme. Ato nuk kanë moshë nuk vdesin deri në momentin që vriten.