Sigal

Është një problem që ndodhë shpesh dhe shkopinjtë me pambuk në maje, jo gjithherë bëjnë punë.

Për të hequr dyllin nga veshi, mund të gjeni zgjidhje, tek produktet që keni në kuzhinë.

Dr David Hill pretendon se, dylli nga veshët, mund të hiqet me një sasi të vogël të përzierjes mes uthullës së bardhë dhe alkoolit.

Mjafton vetëm disa pika nga kjo përzierje, tundja e kokës disa herë dhe lënda e veshit teposhtë, derisa del dylli. Mirëpo, eksperti nga Karolina e Shteteve të Bashkuara, kuron të bëhet kujdes, nëse në timpan të veshit ka ndonjë vrimë, e cila mund të mbushet me masën e dyllit, duke shkaktuar shurdhim.