Fotografja udhëtoi nga Zvicra në Mongoli për të kapur momentet spektakolare të nomadëve në veshjet tradicionale mbretërore

257
Sigal

Rroba tradicionale spektakolare të nomadëve nga Mongolia janë prezantuar në një seri fotosh portret.

Këto veshje shumëngjyrëshe dhe me shumë aksesore trashëgohen nga brezi në brez dhe visheshin kryesisht nga mbretër.

Fotografja Alessandra Meniconzi udhëtoi nga vendlindja e saj në Lugano, Zvicër për në qendër të Mongolisë për të bërë fotografitë.