E rrallë/ Adhuruesi i natyrës ushqen zogjtë mbi kokën e tij

49

jë adhurues i natyrës ndërtoi një helmetë për të ushqyer zogjtë.

Burri nga Lyons, Colorado, vendosi të filmonte veten që tu provonte të gjithë ndjekësve të tij se shpikja funksiononte.

Ai vendosi helmetën në kokë dhe qëndroi pa lëvizur deri sa kolibrat erdhën për të ngrënë.

Burri vendosi në helmetë dhe disa lule, për të tërhequr kështu zogjtë.