Njihuni me artisten që krijon piktura të mrekullueshme në lavamanin e saj

489
Sigal

Një artiste ka bërë piktura të mrekullueshme në lavamanin e saj duke i dhënë një pamje më të bukur. Marta Grossi u inspirua që të filloj një projekt të ri duke i bërë të tjerët të kuptojnë se mund të bëjnë një ndryshim të vogël por kreativ në shtëpitë e tyre. Marta tha që gjatë mbylljes nga COVID-19 e ka vërejtur që fjala “lani duart” ka qenë njëra ndër arsyet më inspiruese për të krijuar këto piktura në lavaman.

marta grossi sink art

Këto vepra të bukura kanë pamje mahnitëse me kafshë dhe lule të ndryshme të cilat i japin bukurinë e saj. Ajo i mban pikturat vetëm për 24 orë dhe ky fakt i bënë edhe më interesante.

marta grossi sink art

marta grossi sink artmarta grossi sink art