Ca rrengje që mund t’i bësh personit të zemrës për “Ditën e Gënjeshtrave”

159
Sigal

Po po, marsi mbaroi dhe për nja 2 ditë vjen “Dita e Gënjeshtrave”, ndaj ja ku po të japim ca ide se si mund ta mashtrosh pak personin e zemrës:

Bëj sikur të ka humbur diçka me vlerë dhe kërkojeni për ca kohë

Thuaji që nuk të vijnë mesazhet e tij/ saj

Ndrysho vendin e kripës me piperit

Thuaji që gjete një qenush/mace dhe e adoptove!

Thuaji që V.I.P-it të preferuar i ka ndodhur një aksident

“Akuzoje” se ka ndërruar fjalkalimin e Netflix/ Spotify

Thuaji që ke diçka shumë të rëndësishme për të rrëfyer dhe më pas, bëj sikur s’ka ndodhur asgjë

Pyete për masën e veshjeve dhe kaq…mos i bli asgj