Avioni përplaset në rrugën e mbipopulluar, kalimtarët dhe pilotët shpëtojnë falë mrekullisë

89

Dy burra ia dolën të shpëtonin gjallë nga një aksident i tmerrshëm, pasi avioni që po piltonin u doli nga kontrolli.

Piloti dhe pasagjeri i tij po bënin një test fluturimi në Guabiruba, Brazil, kur avioni u rrëzua në një rrugë me makina dhe kalimtarë.

Aksidenti besohet të ketë ndodhur për shkak të një dështimi në motor.

Filmime tronditëse shfaqin avionin, teksa përplaset në një mur në përpjekje për të shmangur makinat dhe kalimtaret.