4 shenjat e Horoskopit, që nuk të thonë kurrë ‘JO’

451
Sigal

1. Dashi (21 mars – 19 prill)

 

Dashi kërkon të argëtojë e të kënaqë çdo njeri që njeh.. Ata duan t’u thonë PO të gjithë njerëzve që njohin. Po-ja është një fjalë e fuqishme për dashin, një shenjë pozitive dhe ambicioze. Ku përfundojnë duke lënduar veten, atëherë e kanë vështirë të thonë jo, e sërish do të përpiqen në maksimum për të mos prishur qejfe.

2. Bricjapi (22 Dhjetor – 19 Janar)

Në dallim nga Dashi, Bricjapi nuk thotë PO për të kënaqur të tjerët, por për të kënaqur egon e tij e për t’u treguar të tjerëve sesa vlen. Ata e dinë se e vetmja mënyrë për të arritur gjithçka është të pranosh çdo sfidë. Janë këmbëngulës dhe shpesh surprizojnë dhe veten kur kalojnë pritshmëritë. E gjitha kjo vjen si pasojë e ambicies dhe PO-ve që thonë.

3. Gaforrja (21 qershor – 22 korrik)

Gaforrja nuk mund të thotë jo, sepse nuk beson në asnjë. Ata janë nga ata njerëz, që nëse nuk e bëjnë vetë diçka, nuk kanë besim tek aftësitë e tjetrit. Kjo është arsyeja përse ato marrin gjithçka përsipër. Për gaforren asgjë nuk është e pamundur, edhe nëse është për të tjerët, ato do e marrin përsipër.

4. Peshqit

Kjo shenjë miqësore thjesht dëshiron miratimin tuaj 24/7, pa pushim. Peshqit punojnë shumë për të mbajtur afër çdokënd që ata e konsiderojnë mik, e rrethi i tyre duket se është shumë i gjerë. Edhe në rast ata janë kundër diçkaje, nëse një mik u kërkon diçka, ata nuk do të thonë “JO”! Ndaj njihen edhe si shenjë që shkon nga fryn era, sepse nuk i qëndron besnik mendimit të vet.