4 lëvizje ‘stretching’ për të provuar para se të flini, nëse s’po bëni dot rehat!

123
Sigal

Nëse keni vënë re ndonjëherë se, sa shtriheni për të fjetur, nuk ndiheni aspak rehat dhe gjumi nuk ju merr, jepuni një shans ushtrimeve “stretching” si më poshtë. Në rastin më të keq, do t’ju relaksojnë momentalisht dhe në rastin më të mirë, do të bëni një super-gjumë çdo natë!

1. Cat-cow

2. Child’s pose

3. Butterfly stretch

4. Puppy pose