Vendet më të mira në botë ku bëhen propozimet për martesë

758
Duke analizuar të dhënat nga hashtags si “ #engaged dhe #bridetobe, faqja e internetit e martesës Hitched.co.uk gjeti vendet në mbarë botën ku njerëzit kanë zgjedhur për të bërë pyetjen e madhe.
Disa nga destinacionet janë pikat e nxehta të romancave të famshme botërore si: përpara Kullës Eiffel dhe në Disneyland (Paris), të cilat ishin në vendet e para. Sipas intv.al ja lista e vendeve ku janë bërë propozimet për martesë:
Magjia e Disney është e vërtetë si : Disneyland Paris, Mbretëria Magjike e Walt Disney në Florida dhe gjithashtu Epcot Parku i Disney në Florida. 
1. Disneyland, në Paris – 500 propozime 
2. Walt Disney’s Magic Kingdom, Florida- 555 propozime
3. Centennial Lakes Park, Minnesota – 625 propozime
4. Eiffel Tower, Paris – 679 propozime
5. The Hollywood Sign, Los Angeles – 1000 propozime
6. Central Park dhe Brooklyn Bridge, New York- 1111 propozime 
7. Niagara Falls, Ontario – 1250 propozime
8. Walt Disney’s Epcot Park, Florida – 1428 propozime 
9. Big Bear Lake, California –1666 propozime
10. Bondi Beach, Sydney –2000 propozime
Sigal