Sinani dhe Andrra në pritje të fëmijës së parë

757
Sinan Hoxha dhe Andrra Destani janë në pritje të fëmijës së tyre të parë. Ata u martuan pak kohë më parë në dasmë madhështore të rrethuar nga miqtë dhe familjarët. Ndërsa tani morën lajmin e madh për pritjen e fëmijës.
Sigal