Si të zbuloni nëse ai ndien me të vërtetë për ju

411
Shumë prej jush ndonjëher nuk arrijnë të kuptojnë nëse dikush me të vërtetë ju pëlqen apo jo.
Por sipas një studimi të publikuar nga ‘The Indipendent’ ka disa mënyra për të kuptuar nëse me të vërtetë ai apo ajo ju pëlqen.
In.tv .al ju njeh me ‘aftësinë’ për ta kuptuar dhe ndoshta edhe jo do të jeni më të sigurtë me përgjigjen tuaj. Nëse ajo apo ajo sillet në këto forma atëherë me të vërtetë që ju pëlqen.
1 Krijon justifikime për të kaluar sa më shumë kohë me ty
2 Ndihen në siklet kur i qëndron afër
3 Nisin të parët apo gjejnë justifikim për të të prekur
4 Ata janë gjithmonë aty.. . për ty
5 Ata përpiqen të të bëjnë të lumtur
6 Të pyesin nëse je single
7 Sytë, dritarja e shpirtit, të kërkon të të shohë në sy
8 Bëhen nervozë kur të kanë pranë
9 Bëjnë ‘ gabimet’ në rrjetet sociale
10 Qeshin me shakatë që ti bën edhe pse nuk janë shumë gazmore
Sigal