Gjithmonë përtacë dhe dembelë! Mos u shoqëroni me këto shenja… janë një tmerr i vërtetë

403
Përtacia është shenjë e njerëzve të mençur por nuk e dinim që kjo ishte e lidhur edhe me shenjat e horoskopit.
Më shumë, dallohen tre shenja që janë më “të padisiplinuara” se të tjerat…
Nëse janë edhe inteligjentë, nuk e dimë me saktësi por ju mund të na thoni fjalën tuaj.
Pershorja, Akrepi dhe Ujori:
Të treja këto shenja ndihen më të lirë e më të hapur se të tjerët, nuk iu kushtojnë rëndësi gjërave të vogla siç mund të jetë, për shembull, një dhomë e rregulluar apo një tryezë e mbajtur me kujdes.
Ndonjëherë janë të vështirë për t’u kuptuar mirëpo atyre pak ju intereson sepse e kuptojnë shumë mirë veten e tyre.