Sigal

Aktori Neritan Liçaj, një ndër zërat më kritikë lidhur me çështjen e Teatrit, ka shprehur rebelimin e tij haptazi, madje edhe duke përmendur emra të klasës politike.

Muajt e fundit, padiskutim që çështja e Teatrit Kombëtar ka qenë një nga debatet më të ‘nxehta’, e ku vendimi i mazhorancës për të miratuar me ligj shembjen e godinës aktuale, vijon të shkaktojë revoltën e aktorëve dhe qytetarëve që janë kundër këtij projekti.

Me nisjen e pushimeve për administratën, aktori i drejtohet Gramoz Ruçit, Bashkim Finos, Blendi Klosit, Erjon Braçes dhe Musa Ulqinit, duke i ofenduar. Mjaft i indinjuar, ai shkruan se kombi nuk shitet për pushime.

Ja statusi i plotë