Në të ardhmen,çorapet zëvëndësojnë këpucët

621
“Çorapet e së ardhmes” janë shpikja më e fundit, e cila prezanton çorape të cilat mund ti veshim dhe si këpucë. Pritet që këto çorape të zëvëndësojnë këpucët, për shkak të prakticitetit që ato ofrojnë në jetën e përditshme. Çorapet përbëhen nga një material shumë i fortë në shtresen e poshtme që e mbron këmbën por lejon ecje të lirë sikur të jeni zbathur. Kështu që për të gjithë ato që kanë probleme me gjetjen e këpucëve të përshtatshme, tashmë sdo e kenë më, pasi çorapet e së ardhmes pritet ti zëvëndësojë fare ato.
Sigal