Jude Law bëhet Papë

331
Është transformuar tërësisht aktori i njohur britanik Jude Law, duke u shndërruar në një karakter shumë interesant për filmin e tij më të ri, shkruan tvklan. Ai është bërë Papë, duke veshur veladonin tradicional të udhëheqësit të Kishës Katolike.
Këtë kohë Law është i angazhuar me rolin e Papa Pius XII, në seralinin e ri televiziv që po xhiron, të titulluar “Papa i ri”.
Xhirimet aktualisht janë vendosur në Venecia të Italisë dhe fotografitw e pas kuintave tregojnë një Jude Law shumë miqësor, që bashkëbisedon dhe bën shaka me stafin gjatë xhirimeve.
Sigal