Ja si duket sot Miss Bota e vitit 2000

618
Priyanka Chopra kjo vajzë e bukur nga India në vitin 2000 ishte “Miss World”, dhe ta mendoni se e ka marrë këtë titull kur ishte vetëm 18 vjeçe, ndërkohë që sot pas 15 vitesh ajo duket e përkryer dhe në formë perfekte.
Çfarë nëse ajo konkuron tani çfarë çmimi mendoni se do të fitonte nëse konkuron tani? 
Sigal