Ish futbollisti brazilian, Romario ndahet nga e dashura 30 vjet më e re

289
Ish futbollisti i famshëm brazilian Romario ka deklaruar se është ndarë nga e dashura e tij me të cilin kishte një lidhje që prej tetorit të kaluar. Ikona braziliane dhe këngëtarja Dexie Pratt duket se i kanë dhënë fund romancës së tyre së bashku. Në u ndamë. Më premtoi diçka tjetër, por doli krejt ndryshe tha Patt për të përditshmen ‘Ego’. Romario dhe Dixie kishin 30 vjet diferencë dhe duket se ka qenë kjo një nga arsyet e ndarjes së tyre.