Forma perfekte si të Belén Rodriguez

411
Belén Rodriguez (30 vjec) ka fluturuar me familjen e saj në ishujt Balearic për të kaluar pushimet rrethuar me dashuri dhe buzëqeshje. Përvec bashkëshortit Stefano (25 vjec) dhe vogëlushit Santiago janë bashkuar me ta edhe gjithë familja e Argjentinase e Belen.
Sigal