Doni të dhuroni puthje perfekte? Ndiqni këto hapa

302
Të gjithë janë fansa të puthjeve të zjarrta dhe pasionante, por jo gjithnjë ndodh kështu. Një puthje e keqe do krijojë një situatë tepër të sikletshme dhe do bëjë që partneri të qendrojë sa më larg buzëve tuaja . Ndaj ne kemi vendosur që tju listojmë disa hapa që duhen ndjekur me patjetër nëse dëshironi që i/e dashura juaj të kriojë varësi ndaj puthjes tuaj.
1.Sigurouni që të keni një gojë të pastër
2.Mbajini buzët tuaja të buta
3.Mbajeni gojën të hapur
4.Mos kërkoni menjëherë për gjuhën e tij.
5.Puthni gjuhën e tij
6.Relaksohuni