Çfarë të vishni kur është shumë vapë

451
Ka ardhur përsëri ajo koha e vitit.
Meruri po kacavirret sipër dhe sadopak rroba të veshësh në punë, grimi nuk është më në vend dhe flokët gjithashtu. Si ta përballosh këtë vapë? Në vend që të vuash nxehtësinë e këytre ditëve, bëj një seleksionim të rrobave me përbërje mëndafshi dhe linoje, enkas për të marrë freskinë e ditës. Ja katër mënyra sit ë shkosh në punë me stil:
j.png
Too-Hot-slide-4.jpg
f.png
q.jpg
Sigal