61-vjeçare më seksi nuk keni parë

706
Yazemeenah Rossi është një model dhe artiste vizuale që jeton në Malibu të Kalifornisë.
E lindur në Francën kontinentale, ajo u rrit në ishullin mesdhetar të Korsikës.
Rossi është në të vërtetë 61 vjeç, bukuria e saj është natyrale, edhe pse është pak e vështirë për të besuar.
Ajo vazhdon ende modelingun dhe planifikon të qëndrojë në këtë biznes gjatë gjithë jetës së saj.
Ngjyra e flokëve të Rossi’t i përshtatet në mënyrë të përkryer por një fakt interesant është se kjo grua filloj të thinjej në moshën dhjet vjeçare. Kjo ka qenë një nga arsye përse Rossi nuk arriti të bëhej modele në moshë të re.
Asaj ju kërkua nga agjencitë e modelingut të lyente flokët, ndërsa Rossi nuk pranonte. 
Kur është pyetur për pamjen e saj, Rossi ka thënë se. “Gjithmonë kam menduar se është një dhuratë nga zoti, përse ta çoj dëm.
Në fakt, Rossi duket e kënaqur me ecurinë e jetës së saj. Ajo thekson se: “Çdo mëngjes zgjohet, nuk ka një agjendë, është thjesht e lumtur, transmeton syri.
“Është një lojë për mua, po luhet për mua”. “Nuk është vetëm merita ime por edhe e egos time”.


Sigal