Operacion i madh policor në Ishëm dhe Lalz: 10 arrestime për korrupsion me pronat

410
Një operacion i madh policor ka nisur në zonën e Ishmit dhe Lalzit; dhjetë arrestime janë kryer deri tani për abuzime me pronat, falsifikim të titujve të pronësisë.
Skema e falsifikimit ka rezultuar e njejtë në të gjitha rastet: toka ranore kthehej në tokë truall.
Operacioni është në vijim, priten zhvillime.
Drejtoria e Policisë së Tiranës pritet të japë një deklaratë në orën 10:00.