Nxirrnin targa me numër të njëjtë, pranga sekserit dhe specialistit

421
Sigal

Një sekser dhe një specialist i targave të makinave janë arrestuar në Tiranë. Në pranga kanë përfunduar  specialisti Arjan Elezi dhe sekseri Sefer Myftari, pasi nxirrnin targa me numra të njëjtë për 400 mijë lekë.