Një prej viktimave në Nice i mbuluar me flamurin shqipar

336
Një nga 84 viktimat e mbrëmjes së djeshme në Nice të Francës është mbuluar me flamur shqiptar. Përmes fotografive të shpërndara në mediat franceze dallohet dhe një elemnt i tillë. Ndërkohë nuk dihet nëse viktima ka kombësi shqiptare apo ka qenë një shqiptar që në momentin e masakrës ka gjetur flamurin e tij kombëtar për të mbuluar trupin e pajetë. Kujtojmë se deri më tani autoritetet shqiptare dhe ato kosovare nuk kanë informacion se mes viktimave mund të ketë dhe shtetas shqiptarë.
Sigal