Qeveria e standarteve të dyshfishta: Gjurmon takimet me 10 veta, mbyll sytë për ato me 75

17
Sigal

Viron Brezhani 

Shteti i standarteve te dyfishta ku ligji zbatohet sipas deshirave te drejtuesve dhe jo sic eshte shkruar ai dhe ceshte me e renda kur une jam ne pushtet bej cte dua per te tjeret kemi zbatim ligji. Eshte shume e thjeshte per tu kuptuar pasi ne nje kohe kur shteti perze nje diplomat, ne nje kohe kur gjurmohen ne fb drejtues politik qe bejne takime me 10 veta apo jo me preteksin e shkeljes se rregullave te covidit ,ne mes te Tiranes po ky shteti lejoi qe te zhvillohet nje asamble e Komtetit Olimpik ne menyre te pa ligjshme ku ne nje salle u mblodhen 75 veta dhe ceshte me e renda ne kete grumbullim te paligjshem kishte dhe deputet,minister dhe çfare eshte me e habiteshme policia kishte nje shkese zyrtare per kete grumbullim dhe nuk nderhyn ndersa sot me iniciative te saj me indicie nepermjet fb merr masa per mos zbatim ligji. Ky eshte shteti qe duam ? Jo kurrsesi para ligjit te gjithe duhet te jemi te barabarte.