Dr. Ina Zhupa: Me Edi Ramën nuk ka dhe nuk do ketë ndonjeherë integrim për Shqiperinë

635

Ja cfarë na u tha në cdo ekran për disa muaj me rradhë nga Rama, që negociatat do hapeshin në qershor 2018 dhe do ishte suksesi i tij i madh.

Tani do dale edhe 3 muaj të tjerë në cdo ekran të na thotë të kundertën që ishte sukses që nuk u hapen negociatat.

Ka vetëm një të vërtetë:
Me Edi Ramen nuk ka dhe nuk do ketë ndonjeherë integrim për Shqiperinë

.

Ja cfarë na u tha në cdo ekran për disa muaj me rradhë nga Rama, që negociatat do hapeshin në qershor 2018 dhe do ishte suksesi i tij i madh. Tani do dale edhe 3 muaj të tjerë në cdo ekran të na thotë të kundertën që ishte sukses që nuk u hapen negociatat.Ka vetëm një të vërtetë:Me Edi Ramen nuk ka dhe nuk do ketë ndonjeherë integrim për Shqiperinë

Publiée par Ina K. Zhupa sur Vendredi 29 juin 2018