Agon Duka: Edi Rama, paratë e rindërtimit po i përdor për të bërë vota

203
Sot në Spitallë
“Edi Rama është njeri selektv po flas për Shijakun. Paratë e rindërtimit po i përdor për të bërë vota. Do ti kthehet boumerang sepse dikujt duke i dhënë në mënyrë të pa drejtë do lërë atij që i takon, por mund të ndodhë që do i marrin paratë e nuk do ta votojnë”
Rama nuk ështé më ai i tetë viteve më parë, mentaliteti i tij nuk dihet nëse është majtë apo i djathtë.
Dëshira e madhe për të patur pushtet të pakufijshëm të shtrirë dhe në kohë, vjen tek ju me disa lloj aleancash me biznesmen, oligarkë siç i keni dégjuar ti thonë si dhe me të fortë duke i dhënë fuqi kaq të madhe pér të zhvilluar sferat e ekonomisë shqiptare.
Jemi bashkë këtu për të kuptuar pse ky koalicion është alternativa e duhur.
25 Prill Fitore‼️
Sigal