Berisha: Padroni dhe argatët!

271

“Padroni dhe argatët!”. Kësisoj e ka komentuar sot ish-Kryeministri Sali Berisha këtë karikaturë politike të të mirënjohurit Bujar Kapexhiu. Karikatura e zgjedhur nga Berisha ilustron më së miri gjykimin e tij ndaj dy liderëve shqiptarë, Edi Ramës dhe Hashim Thaçit dhe bashkëpunimin e tyre me Presidentin e Serbisë në dëm të Kosovës.