Robert Rapo:Urdhri i Enver Hoxhës: Për Metalurgjikun e gjithë Byroja politike të rrijë zgjuar natë e ditë, sepse është çlirimi i

535
Sigal

INTERVISTA/  Flet Robert Rapo, inxhinier ndërtimi në Metalurgjik: Mehmet Shehu, Rrahman Hanku, Spiro Koleka dhe Hajredin Çeliku, 4 byroistët që përgjigjeshin për veprën gjigande

Ndërtimi i Kombinatit Metalurgjik ka filluar herët, që në vitin l962 me uzinën mekanike dhe vazhdoi për rreth 25 vjet”. Kështu u shpreh për gazetën “Telegraf”, Robert Rapo, inxhinieri i ndërtimit të Metalurgjikut, i cili nënvizoi se, “marrëdhëniet me specialistët kinezë në fillim ishin të shkëlqyera dhe ata ishin shembull në të gjitha drejtimet. Më vonë me ndryshimin e klimës politike edhe marrëdhëniet e tyre ndryshuan deri në prishjen e plotë”.

 Kam filluar punë në Kombinatin Metalurgjik?

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf