Bojka Shanto: Saveta i bëri një letër Nexhmie Hoxhës, i ndërpritet masa e internimit

436

Ferit Fixha/ Rrëfimet e Bojka Shantos: – Kolin në Komitetin e Partisë “ke zbutur luftën e klasave”

Në artizanatin e Qarkut Tiranë, Shefe kuadri

Me të ardhur nga Rumania mua më emëruan ndihmës shefe kuadri në artizanatin e Qarkut Tiranë. Më vonë ajo ndërmarrje u shpërbë dhe u krijua ndërmarrja artistike “Migjeni”, një ndërmarrje e madhe dhe Ndërmarrja e Konsumit të gjerë. Aty më emëruan shefe kuadri. Koli filloi punë si mjek në pavijonin e pediatrisë së spitalit. Më vonë u emërua pedagog në Institutin e Fizkulturës, ku jepte mësim në lëndët e tij si anatomi, etj..

 Dënimi i Petro Bullatit, bashkëshorti i sime motre, Savetës, pasojat

Për më tepër lexoni Gazeta Telegraf