Bardhyl Agasi:Sherri i parë me Edin kur nuk më priti në zyrën e Ministrit të Kulturës dhe si u befasuam kur nxori megafonin në b

738
Sigal

Marrëdhëniet e mia plot oshilacione me Edi Ramën, që nga dita e njohjes deri sot

Marrëdhëniet e mia me Edi Ramën kanë qenë me oshilacione, herë ato ishin miqësore, herë të ftohta, herë të acaruara dhe ndodhte të mos funksiononin fare, gati në shkëputje të tyre. Edi Ramën e kam njohur vonë, fare pak në fillimet e demokracisë, më shumë kur ai u emërua ministër i Kulturës dhe më vonë kur u zgjodh si kryebashkiaku i Tiranës. Unë kam njohur më parë të atin e tij, Skulptorin e Popullit, Kristaq Rama. Sapo u emërova si drejtor i pallatit të kulturës “Aleksandër” Moisiu” në Durrës, ndër njerëzit e parë që më kanë ardhur në zyrë nga Tirana ishin Kristaq Rama dhe Feim Ibrahimi, që të dy me emër të madh, por që ishin nga Durrësi. Si të tillë, jo vetëm ata, interesoheshin shpesh për aktivitetet tona kulturore dhe artistike dhe na nxitnin për t’i thelluar ato, sidomos për të marrë pjesë me sukses nëpër takime kombëtare.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf