VIDEO/ Kanguri shpreh ‘mirënjohjen’ me anë të një përqafimi ndaj vullnetares që i shpëtoi jetën

830
Sigal

Një pamje tejet prekëse është shfaqur këto ditë, ku Australia po përballet me zjarre të shumta apokaliptike, ku shumë kafshë kanë humbur jetën si pasojë e zjarrit që ka përfshirë një pjesë të madhe të vendit, ndërsa shumë vullnetar janë agazhuar për shpëtimin e kangurëve dhe kafshëve të tjera që janë në rrezik.