Vetëm një orë larg nga prekja e Planetit Mars, zbulohen pamjet LIVE (VIDEO)

73
Sigal

Rover Perseverance pritet bëjë një ulje spektakolare.

Këmbënguljes e NASA-s për të shkuar në Planetin e Kuq që nga korriku i vitit 2020, tani i ka ardhur koha.

Roveri nga NASA pritet të ulet në vendi e quajtur Jezero.

NASA shoqëron uljen në një transmetim të drejtpërdrejtë dhe kamera e Roverit siguron imazhe të uljes.

Ju nuk do të jeni në gjendje t’i ndiqni ato plotësisht “drejtpërdrejt”, sepse NASA gjithashtu i merr të dhënat me disa minuta vonesë.

Transmetimi i drejtpërdrejtë i NASA-s mund të ndiqet këtu.